top of page

Vacature Event- en marketingcommunicatie-medewerker in een B2B omgeving (vervanging)


Beeld Grant Thornton


In het kort Wie

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding Event Management, Marketing of Communicatie aangevuld met 3 jaar relevante werkervaring als eventmedewerker of in in een marketingcommunicatie functie in een B2B omgeving.


Wat

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van (online) events die bijdragen aan de client experience van Grant Thornton en samenhangende marketingcommunicatie werkzaamheden.

Waarom Je vervangt de huidige eventmedewerker tijdens haar verlof. Het betreft een 32 uur/ 6 maanden per half maart

Waar Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn, online via Teams en op locatie in Rotterdam tijdens webinars.

De functie Als event- en marketingcommunicatie-medewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Business Development, Marketing & Communicatie (BMC) bestaande uit 8 personen. Je bent een belangrijke schakel in de dienstverlening van Grant Thornton aan haar klanten en relaties door het organiseren van (online) events. Het Client Experience beleid van Grant Thornton International (GTI) is hierbij voor jou het uitgangspunt. In deze afwisselende functie organiseer je (online) events en geef je hier uitvoering aan volgens ons handboek webinars. Je haalt in overleg met je collega’s onderwerpen op in de business, zorgt voor de uitnodigingen via ons marketing automation systeem Marketo, kijkt mee met presentaties die gemaakt worden. Tijdens webinars ben je als producer verantwoordelijk voor de techniek. Tijdens fysieke events ben je gastheer/gastvrouw en heb je interactie met de klant. Daarnaast werk je samen met je BMC collega’s en leidinggevende aan de uitvoering van het BMC beleid via verschillende samenhangende marcom-activiteiten en ondersteun je collega’s van BMC.

Wij zoeken Je herkent jezelf in het volgende profiel: • Minimaal een afgeronde hbo opleiding Event Management, Marketing of Communicatie; • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in B2B eventmarketing, hospitality, client experience of bij een eventorganisatie; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal; • Je bent in bezit van rijbewijs B en vindt reizen naar andere vestigingen geen probleem, met de coronamaatregelen als uitgangspunt; • Je bent servicegericht, representatief, een teamspeler, innovatief, proactief en resultaatgericht; • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken en je hebt ervaring als projectmanager; • Ervaring met programma’s zoals Marketo, Teams (Live) en Go to webinar zijn een pre; • In jouw functie is het essentieel om communicatief vaardig, stressbestending en veerkrachtig te zijn en aandacht voor details te hebben; • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Ruimte om te ontwikkelen • Een groeiende organisatie, waarin een directe en persoonlijke manier van communiceren centraal staat. • Ruimte om invulling te geven aan deze veelzijdige en verbindende functie. • Ruimte om bij te dragen aan de strategie en groei van Grant Thornton. • Ruimte om te groeien in je vakkennis en persoonlijke vaardigheden. Je leidinggevende en je collega’s binnen het team helpen je daarbij.

Enthousiast? Wil jij werken bij Grant Thornton en de ruimte krijgen om verder ervaring op te doen in een enthousiast team? Solliciteer dan op deze vervangingsfunctie van 6 maanden voor eventmedewerker via onderstaande solliciteer button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mark Assink via 088 67 69 065. Solliciteer via deze pagina.

39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page