top of page

Vacature Event Adviseur bij Buitenplaats KameryckOmschrijving van verantwoordelijkheden en taken: Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject: van verkoop tot en met een goede overdracht naar de Event Producer (voor partijen tot 100 personen). Daarnaast is de aftersales (evaluatie en afhandeling van het evenement) een belangrijk onderdeel. Je haalt plezier uit het overtuigen, adviseren en meedenken met klanten en voldoening uit de resultaten van jezelf en je collega’s. Sinds de uitbraak van COVID-19, en de opgelegde maatregelen van de overheid is er erg veel veranderd in onze branche. Als bedrijf, maar zeker ook als Eventadviseur moeten we continu schakelen tussen deze steeds wijzigende regels van de overheid. Dat vraagt inlevingsvermogen en flexibiliteit. Wel is het goed te weten dat ondanks alle maatregelen van de overheid het bij Buitenplaats Kameryck enorm druk is met wat er allemaal WEL mag. We zijn gelukkig steeds meer mooie events aan het organiseren. Een mooi moment dus om bij ons te starten! De taken die daar voor ons bij horen: - Zakelijke commerciële (telefonisch) klantgesprekken voeren en het warm houden van contacten - Locatiebezoeken leiden en inspirerende rondleidingen geven - (Mede) bedenken van programma’s/concepten - Opstellen van voorstellen en bevestigingen en het schrijven van sfeerimpressies - Zorgen voor een heldere overdracht naar de eventproducer en operationeel manager - Verzorgen van aftersales - Meedenken over verkoop bevorderende activiteiten - Bijhouden van het reserveringssysteem (SEM) en het systeem up to date houden - Financiële afwikkeling van evenementen - Opties en reserveringen verzorgen bij toeleveranciers (indien nodig)

Functie-eisen: Je bent een vrolijke, klantgerichte en commerciële teamplayer. Je deinst niet terug voor een dynamisch maar steeds kritischer wordende klant. Dit inspireert jou om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarnaast vragen wij: - Functiegerichte hbo opleiding (bijv. vrijetijdsmanagement, hotelschool) en hbo werk- en denkniveau - Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in de B2B markt - Passie voor en affiniteit met de evenementenbranche - Een commerciële klantgerichte instelling; ervaring met acquisitie is een pré - Je bent in staat zelfstandig zakelijke klantgesprekken te voeren en op een juiste manier te adviseren - Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift - Je kunt te allen tijde de rust en het overzicht bewaren, ook in drukke tijden - Je bent creatief, representatief en flexibel - Je hebt gedegen kennis van Word, Excel en bij voorkeur Smart Event Manager - Je hebt een zelfstandige werkhouding binnen het team, bent planmatig, ordelijk, zeer secuur, kunt organiseren en coördineren - Je bent kwaliteitsgericht, gastvriendelijk en service gericht - Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Utrecht - Affiniteit met marketing en social media - Kennis van F&B - Daarnaast volg je trends en ontwikkelingen in de branche. Vanzelfsprekend ben je een prettige gesprekspartner voor de medewerkers, de MT leden en de gast.

Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende baan in een jong, gezellig maar ambitieus team. Een groeiend bedrijf in een inspirerende omgeving en een kritische maar dynamische branche. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband. Je salaris wordt bepaald naar opleiding en ervaring (2300 – 2600 Bruto). Arbeidsvoorwaarden volgens de aangesloten Horeca CAO. Daarnaast bieden wij: - Veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng - Een full-time contract (38 uur), met uitzicht op een vast dienstverband - Een gezellig en jong team - Knallende personeelsfeesten - Personeelskorting - Gratis Pitch&Putt spelen - Gezonde lunch - Gratis parkeren - Mogelijkheid voor scholing en training - Werken in een groene, natuurlijke en adembenemend mooie omgeving!

Kortom, de baan die jij zoekt!

Meer informatie en contact Startdatum: per direct Mail je CV en motivatiebrief naar birgit@kameryck.nl Kijk voor meer informatie op de website van Buitenplaats Kameryck. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature geplaatst op 27 augustus 2021.

124 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page