top of page

Vacature Creatieve Plannenmaker bij ObsessionHet evenementenvak is mede door Covid-19 in ontwikkeling. De vraag en de doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn hetzelfde, maar het podium verschuift. Er zijn meer (digitale) mogelijkheden, meer kansen en dit geldt ook voor onze fysieke en online evenementen. We vergroten het bereik en blijven mensen en merken met elkaar verbinden.


Wij creëren evenementen om groei te realiseren voor onze opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie. Dat doen we samen, met passie, toewijding en vakkennis. Wij zijn Obsession. Partners for live. We combineren strategie en creativiteit met een mouwen-opstroop mentaliteit en we staan altijd voor elkaar klaar. En we zijn op zoek naar een plannenmaker die evenementen & concepten kan bedenken en uitwerken, concepten die raken en uitvoerbaar zijn. En dit mag je bij ons doen voor toffe merken en grote organisaties, variërend van bol.com en KPN tot de Verenigde Naties en de Raad voor de Kinderbescherming. Elk evenement heeft een ander doel, doelgroep en budget. En de plannenmakers ontwikkelen het concept wat daarop aansluit.


Functieomschrijving

Een evenement staat nooit op zichzelf, maar is onlosmakelijk verbonden met de marcom strategie. Daarom zijn wij specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zij aan zij helpen we bedrijven, organisaties en overheden om hun doelstellingen waar te maken middels impactvolle evenementen. Het begint bij het eerste plan; hoe vertalen we de briefing van onze opdrachtgever naar een eventconcept en hoe richten we het evenement en de communicatie in. Wij zoeken iemand met een communicatie en/of events achtergrond die dit plan zelfstandig kan ontwikkelen. In samenwerking met collega’s doorloop je het creatief traject, waarna jij eindverantwoordelijk bent voor de uitwerking en vormgeving van de presentatie en begroting. Na het presenteren wordt het evenement door jouw collega’s, de projectmanagers, gerealiseerd. Samen verwezenlijken we impactvolle evenementen. Samen zijn wij Partners for Live!