top of page

Vacature creatief copywriter bij Hete PeperWordt jij onze nieuwe popcorn machine? Heb jij dat ook, dat je hoofd nog het meest op een popcornmachine lijk? De hele dag ploppen er ideeën op in je hoofd. Geloof jij dat alles kan en ben je niet bang? Heb je vaak WTF-ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een ervaren creatief die ook een copywriter is en die zich niet laat belemmeren door bestaande conventies en obstakels. Zoals onze chef goochelt met ingrediënten doe jij dat met woorden en ideeën. Elke briefing weet jij te vertalen naar een smaakmakend concept. Samen met ons sales team ben je verantwoordelijk voor het schrijven van creatieve en overtuigende voorstellen waar iedereen trek van krijgt. Je staat stevig in je schoenen en weet iedereen te inspireren en enthousiasmeren zonder het doel uit ogen te verliezen. Je hebt talent voor ongeneeslijke nieuwsgierigheid die verder gaat dan alleen onze eigen branche. Je ziet de wereld als je creatieve speeltuin en in je communicatie weet je altijd de kern te raken om zo tot een creatief en altijd scherp voorstel of concept te komen waar zowel in woorden als visueel de vonken van afvliegen.

Wat maakt jou de ideale Creatief/ Copywriter:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als creatief/ copywriter (minimaal 4 jaar)

  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en de hele dag ploppen ideeën op in je hoofd

  • Je kunt zowel korte, pakkende bijschriften als langere artikelen schrijven

  • Je bent creatief en bent een echte taalnerd

  • Je houdt van buiten de lijntjes kleuren met oog voor detail

  • Je bent eerlijk en kritisch, ook naar jezelf

  • Je hebt de gele band in grafisch vormgeven en beeld bewerken en dat vinden wij SUPER! Interesse in catering- en evenementenbranche is altijd mooi meegenomen

Interesse? Ben jij onze nieuwe popcornmachine? Stuur dan je motivatie en CV naar ilona@hetepeper.nl. We vertellen je graag wat meer over onze ideeën en de vacature. Waar ga je werken? Wij zijn Hete Peper. Een cateraar met een uitgesproken smaak. Wij zijn ervan overtuigd dat eten meer is dan een maaltijd is. Het is een verhaal. En de kunst is om dat verhaal goed neer te zetten. Creatief, uitdagend, spannend. Hete Peper vertelt het verhaal van elk event op de sterkst mogelijke manier. Soms pittig, altijd prikkelend. Want als je smaakmakend wil zijn moet je tot de verbeelding durven spreken en buiten je comfortzone kijken. Ons team bestaat uit echte vakidioten, meedenkers, andersdenkers en doordenkers. Door het kleine karakter van ons bedrijf zijn we zeer betrokken en begaan met elkaar, met onze klanten en met onze omgeving. We bieden je een uitdagende werkomgeving waar je volop de ruimte krijgt om je creativiteit te tonen en zelfstandig te werken in een enthousiast en gedreven team.

Bekijk ook eens onze Facebook of Instagram pagina of www.hetepeper.nl.

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page