top of page

Vacature creatief conceptontwikkelaar bij effectgroep*


Creatief conceptontwikkelaar minimaal 28, maximaal 32 uur per week Creatieve concepten waar onze opdrachtgevers écht iets aan hebben. Jij bedenkt ze en weet ze beeldend en verhalend over de bühne te brengen. De dynamiek van meerdere opdrachten en deadlines, de dagelijkse afwisseling en uitdagingen: daar krijg jij energie van! En dat is misschien wel de reden dat je flirt met de gedachte om bij hét marketing- en communicatiebureau van Utrecht aan de slag te gaan.

WAT GA JE DOEN? Voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers ontwikkel je creatieve concepten. Geen losse flodders, geen proefballonnetjes. Wel ontwikkel je waardevolle concepten vanuit merkstrategie en communicatiestrategie. Je luistert, luistert en luistert naar de vraag, de doelstellingen en de doelgroep. Vanuit creativiteit en met kennis van marketing en communicatie werk je aan dát ene onweerstaanbare concept waar opdrachtgevers écht resultaat mee behalen. Echt écht. De concepten die je ontwikkelt weet je goed te onderbouwen. Je hebt een vlotte en creatieve pen waarmee je dat wat in je hoofd zit makkelijk en overtuigend op papier zet. Je schrijft de creatieve rationale en bedenkt de naam en short copy voor het concept. Je kent het communicatielandschap op je duimpje en weet hoe je jouw concept online en offline positioneert en welke middelen nodig zijn om het concept succesvol uit te rollen. Je werkt nauw samen met collega's die bij de klant en het project betrokken zijn (Account Director / Adviseurs en Projectmanagers). Je ontwikkelt creatieve concepten voor interne en externe doelgroepen van bedrijven en merken (b2b en b2c) en overheid. Je focust je met name op conceptontwikkeling voor:

  • Campagnes;

  • Live events;

  • Online events;

  • Activaties.

Ben jij die creatief conceptontwikkelaar met minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandige of aan bureauzijde?

WIE ZIJN WIJ? We zijn het creatieve marketing- en communicatie(advies)bureau uit Utrecht. Met een mooie club effectmakers maken we communicatie-oplossingen waar opdrachtgevers écht wat aan hebben. Echt écht. We ontwikkelen strategie, geven advies, bedenken campagnes, zetten merken (opnieuw) op de kaart, zijn wereldkampioen vormgeving, organiseren online en live events en activaties en maken merken (online) zichtbaar en relevant. En verder doen we…, alles wat daar tussenin zit:-).
 Inderdaad, we zijn een one-stop bureau. Wat we bedenken maken we ook. Bekijk onze website voor meer info en recent werk. Wij zijn gehuisvest in het karakteristieke gebouw 'Life' in Utrecht (aan de A12 / A2, Papendorp). Hier houden we alvast een plekje (aan de pingpongtafel ) voor je vrij!


THE DREAM WORK

Als het op communicatie aankomt, moet je aardig wat in huis hebben. En dat hebben we: adviseurs, vormgevers, projectmanagers, (online) eventmanagers, strategen, UX’ers en developers. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: de ambitie om als effectmaker met communicatie het verschil te maken. Work hard, play hard! We ontsnappen uit escape rooms, spelen online pubquizzen, zingen de sterren van de hemel, jeu de boulen er op los en volleyballen met de voetjes in het zand. We l