top of page

Vacature Avond- en weekendcoördinator bij Het Nutshuis

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021


Het Nutshuis in Den Haag zoekt een nieuwe event coördinator voor flexibele diensten en wisselende uren. De event coördinator is het aanspreekpunt tijdens verhuringen en evenementen in voornamelijk de avond- en weekenduren. Hij/zij zorgt voor de op- en afbouw, houdt nauw contact met de opdrachtgever en zorgt voor een soepel verloop van het evenement. De event coördinator heeft een servicegerichte houding en stelt de klant en bezoekers centraal.

De organisatie Het Nutshuis is het voormalige hoofdkantoor van de Haagse Nutsspaarbank, nu Fonds1818. Het Nutshuis is het huis van Fonds 1818, een organisatie die maatschappelijke projecten steunt met geld, advies en inspiratie. Sinds 2004 is het pand in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw met 10 organisaties. Naast het Juni café waar je heerlijk kan ontbijten, lunchen en borrelen beschikt Het Nutshuis ook over een geweldige openbare stadstuin. Daarbij worden de 9 sfeervolle zalen in het pand gebruikt voor externe verhuur zoals vergaderingen en lezingen, maar ook voor particuliere bijeenkomsten zoals een trouwerij of feest.

Wat doe je als coördinator? Als coördinator ben je het visitekaartje van Het Nutshuis en zorgt voor een gastvrij gevoel en beleving bij elke opdrachtgever en bezoeker. Namens Het Nutshuis ben jij de locatieverantwoordelijke tijdens een bijeenkomst. Je bent dan verantwoordelijk voor een soepel verloop van de bijeenkomst en de veiligheid in het pand. Je handelt volgens procedure bij eventuele calamiteiten. Als contactpersoon van de opdrachtgever zorg je voor een goede communicatie en afstemming. Je voorziet knelpunten en samen met de cateraar zorg je voor een soepel verloop van elke bijeenkomst. Onderdeel van je werkzaamheden zijn het op- en afbouwen van de zalen, het verwerken van de juiste registratie van het draaiboek en het eventueel openen en afsluiten van het gebouw.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiast, gastvrij, service gericht en professioneel persoon;

  • Een flexibele beschikbaarheid in de avonduren zowel door de weeks als in het weekend;

  • Je beschikt over een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Je hebt een flexibele pro-actieve en oplossingsgerichte werkhouding;

  • Aantoonbare werkervaring in de horeca of in soortgelijk werk;

  • In het bezit van een BHV-diploma en Sociale Hygiëne (of bereid deze te behalen);

  • Enige technische kennis (aansluiten AV-systemen, microfoon etc. ) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een gezellige werkomgeving met leuke collega’s en veel verantwoordelijkheid

  • Een oproepcontract (min-max contract)

  • Een marktconform salaris

Solliciteren? Denk jij geschikt te zijn voor deze functie? Mail dan een motivatiebrief en CV naar Nikki Kwee via kwee@fonds1818.nl en vertel ons waarom jij graag voor Het Nutshuis zou willen werken. Mocht je vragen hebben, bel gerust naar 070-345 90 90. Meer informatie over Het Nutshuis vind je op www.nutshuis.nl.


 

Gepubliceerd: 23 augustus 2021.

40 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page