top of page

Vacature accountmanager Virtual Meetings bij LumiHeb jij een passie voor online vergadertools die echt het verschil maken en wil je de meerwaarde hiervan graag toelichten aan je klanten? Vind je het daarnaast uitdagend om klanten te begeleiden en te adviseren tijdens het gehele traject, tot aan de realisatie van een project? Dan bieden wij jou een unieke kans op een fantastische baan!


Lumi Technologies BV, onderdeel van Lumi Holdings met 11 kantoren over de hele wereld, biedt interactieve vergadertools voor vele type bijeenkomsten, van aandeelhouders- en ledenvergaderingen tot management meetings en klantevenementen. Onze specialisatie ligt bij besluitvormende vergaderingen voor beursgenoteerde organisaties, associaties, coöperaties, politieke partijen, sportbonden en verenigingen die wij full-service ondersteunen met zelf ontwikkelde software en hardware. Lumi is met het ‘Lumi AGM Platform” onbetwist wereldwijd marktleider. Het kantoor bevindt zich in Breukelen.


Functie

Als accountmanager ben je samen met de managing director verantwoordelijk voor de introductie, groei en afzet van de innovatieve en interactieve online meeting tools van Lumi, waarbij het Lumi AGM platform centraal staat. Je bouwt nieuwe relaties op en onderhoudt bestaande contacten. Je adviseert over de mogelijkheden en begeleidt je (nieuwe) klant gedurende het gehele salesproces. Dit salesproces is niet vastomlijnd en je wordt uitgedaagd om dit te optimaliseren door eigen inbreng van eerder opgebouwde kennis en ervaring. Productkennis is in deze functie van groot belang. Deze zul je opdoen door interne trainingen, het volgen van interne webinars en je eigen nieuwsgierigheid, waarbij zelfstudie een vanzelfsprekendheid is. Om je kennis op peil te houden zul je tijdens piekmomenten ook onderdeel uitmaken van het operationele team dat de projecten technisch ondersteund.


Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;

  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in B2B sales;

  • Een sterke affiniteit met online vergadertools en webcasting technologie;

  • Geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en HTML-applicaties;

  • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift;

  • Collegiale team player die graag in drukke periodes andere taken oppakt;

  • Kennis van CRM-systemen (zoals Hubspot en Salesforce).


Wat bieden wij?

Een veelzijdige fulltime functie (40 uur per week) binnen een internationaal bedrijf met leuke collega’s en een zeer informele sfeer. Een concurrerend salaris, passend bij je werkervaring, en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Lumi biedt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.


Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar frank.schoonhoven@lumiglobal.com. Heb je nog vragen? Bel Frank dan op 06-20410378.

18 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page