top of page

Totaaloplossing voor interactieve online en hybride events

Transmisión LivestreamsInvitado biedt met dit platform een totaaloplossing voor grote en kleine evenementen. Dit platform is geschikt voor geproduceerde streams en voor sessies of events waarvoor de sprekers de webcam en microfoon van hun eigen laptop gebruiken. Er kunnen maximaal 100.000 deelnemers tegelijkertijd gebruik van maken, maar ook bij een beperkt aantal gebruikers kan Transmisión Livestreams al worden ingezet als tool voor online en hybride evenementen.

Start het online evenement met een ontvangst op de Plaza, een virtuele lobby ingericht in standaard ontwerp of kies voor een design in de eigen huisstijl. De content kun je via een gebruiksvriendelijk CMS zelf beheren. Het programma kan plenair worden gepresenteerd en vervolgens worden uitgesplitst in verschillende sessies met meerdere sprekers, tot wel 12 tegelijkertijd. Deelnemers kunnen via hun eigen webcam live in de uitzending worden gehaald. Daarnaast biedt het platform verschillende interactiemogelijkheden zoals: tekst en videochat, een Q&A, een poll, een quiz en wordclouds. Door toevoeging van de optionele Conector Matchmaking-module kunnen sessies worden aanbevolen en deelnemers onderling worden gematcht zodat je als eventorganisator de meest waardevolle ontmoetingen kunt faciliteren.

Invitado kan een full-service-pakket aanbieden, daarnaast kun je ervoor kiezen zelf de registratie of moderatie tijdens het evenement te doen of een eigen livestream aan te bieden via het platform. De meerwaarde van deze tool is de interactie en de veelzijdigheid waarmee dit platform ingezet kan worden en de mogelijkheid deelnemers via hun webcam live in de uitzending te halen, zonder vertragingen of hinderlijke echo's.

Meer informatie

Kijk op de website van Transmisión Livestreams.

Of bekijk meer platforms in de Index online event platforms.

9 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page