top of page

Patrick van Rossum nieuwe mede-eigenaar en Commercieel Directeur Gooiland HilversumHilversum, 5 januari 2021 – Eigenaar van evenementenlocatie en hotel Gooiland, Philip Lamers, wil zijn bedrijf klaarmaken voor de toekomst, voor het moment dat ontmoeten weer een alledaagse aangelegenheid is. Daarom heeft hij besloten de directie te versterken. Patrick van Rossum, voormalig Commercieel Manager van MPS | food & design, is sinds 1 december 2020 mede-eigenaar en Commercieel Directeur van Gooiland.

Als de aankomende maanden de beperkingen door COVID-19 steeds minder worden, stijgt de behoefte om elkaar te ontmoeten alleen maar meer. Philip Lamers wil daar als Algemeen Directeur van een evenementenlocatie direct op inspelen. Met de nieuwe Commercieel Directeur, Patrick van Rossum, aan boord moet de locatie zo snel mogelijk weer op volle toeren kunnen draaien.

Frisse blik op het bedrijf Philip: “Deze crisis vergt enorm veel. Ik heb fantastische mensen moeten laten gaan, maar heb er tegelijkertijd vertrouwen in dat de markt uiteindelijk weer aantrekt. Om dat goed aan te kunnen, heb ik iemand nodig die naast me staat en met me meedenkt. Een mede-eigenaar als sparringpartner, iemand met een frisse blik op het bedrijf. Met Lennart Peeperkorn als betrokken adviseur ben ik de zoektocht naar deze persoon gestart. Ik ben ontzettend blij dat ik via hem Patrick op het spoor ben gekomen. Ik heb Patrick leren kennen als een enorm warme persoonlijkheid, die als geen ander relaties beheert. Gewoon door te zijn wie hij is. Hij is positief en gaat door het vuur voor zijn relaties. En hij heeft natuurlijk een bak ervaring in de evenementenwereld.”