top of page

(Op)nieuw bij G14: Lidwien, Alice en Lotte

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:Lidwien Hoogeveen, Accountmanager bij Welkom / Borrel onderdeel van ILUMY Prototyping

1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Daar ben ik weer, voor de derde keer op rij ;). Bij elk bedrijf waar ik werk maak ik mijn werkgever direct enthousiast over G14 en de kracht van het netwerk.

Ik ben een netwerker pur sang en vind het daarom dan ook hartstikke leuk om met leden (en ondertussen vrienden) in contact te zijn. Voor wat? Voor alles wat je kwijt wil of waar ik je mee kan helpen! Ik denk graag mee over creatieve plannetjes, originele manieren van (klant)benadering, over de juiste partijen voor jouw evenement, maar natuurlijk ook om gewoon lekker informeel te kletsen over het leven :-)

Momenteel werk ik voor een startup, Welkom / Borrel. Welkom is een online 2D videoplatform. Daarnaast is Borrel het leukste 3D-eiland (nu ook winterwonder eiland!) dat je kunt inzetten voor jouw online event of meeting? Bellen he! ;-)

2. Dit is wat mensen nog niet (van je) wisten...

Het wordt tijd dat we elkaar weer op reguliere basis LIVE in grote getalen kunnen ontmoeten en de horeca weer opengaat! Maar tot die tijd... use Borrel! :) Of nog beter: use Mibo, want de de naam gaat veranderen!

Link met Lidwien via LinkedIn!

 

Alice Tjia, Cluster Sales Manager MICE - The Netherlands bij Hilton


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor heerlijke overnachtingen en evenementen die je zou willen boeken en organiseren in de 6 Hilton hotels in Nederland.

Uiteraard neem ik ook altijd op voor een goed en gezellig gesprek, ik ben een en al oor!

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Stiekem een enorme fan van Nederlandstalige muziek!

Wil je connecten met Alice? Maak een connectie via LinkedIn.
 

Lotte Roozekrans, Project Manager Media & Campaigns bij The Oval Office


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Leuk om nu echt onderdeel te zijn van G-14. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Je kunt mij bellen wanneer je op zoekt bent naar een partner die een complete communicatiecampagne incl. live belevingen bedenkt en (samen met jou) uitvoert. Mail of bel mij dus ook zeker met je nieuwe concept/propositie. Voor onze klanten ben ik altijd op zoek naar de nieuwste beleving, food, geluid en styling concepten en live & digitale locaties. Eigenlijk alles wat goed, nieuw en tof is ;)

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Nu we elkaar digitaal ontmoeten valt het niet zo op, maarrrr ook ik hoor bij de lange vrouwenclub. Op de volgende live meet-up zul je me wel zien. O, en bloemen. Ik houd van bloemen! Kom in contact met Lotte via LinkedIn!


 

Welkom Lidwien, Alice en Lotte!

157 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page