top of page

Nieuw lid: Stephen Wagenaar | The Food Line-upStephen Wagenaar, Sales | The Food Line-up


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Je mag me altijd bellen voor een kop koffie op een zomers terrasje, potje voetbal of een lekker borreltje richting het weekend. Daarnaast mag je mij natuurlijk bellen om beter eten te ontdekken! Van inspirerend congres tot walking dinner, van knallend bedrijfsfeest tot chique sit-down; ik help jou met een te gek creatief & maatwerk concept voor je evenement. Wij zorgen met The Food Line-up voor beter eten. Beter voor de wereld, beter in smaak en beter geregeld.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik kan een aardig potje golfen. Ik heb ooit mijn auto van het slot gehaald en liet vervolgens mijn sleutel in de gracht vallen. Ik heb op mijn 22ste een catering bedrijf opgericht en na 7 jaar verkocht. Ik maak een geniaal goede risotto, ik heb een zoontje (James) van 3,5 en los van koken heb ik 2 linkerhanden.


 

Maak een connectie met Stephen via Linked-in


Welkom bij G14, Stephen!

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page