top of page

Nieuw lid: Saskia Brouwer | Achmea Corporate Relations & Partnerships1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Mede G14 genoten mogen mij altijd bellen om te sparren over hun event. Het is natuurlijk fantastisch dat je bij een genootschap bent aangesloten waar allemaal mede-branchegenoten ook actief zijn. Ik denk dan ook dat je veel kan leren van elkaar en geïnspireerd kan raken als je met elkaar praat over het vak waarin we werkzaam zijn.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Naast mijn werk als eventmanager hou ik enorm van reizen. Ik heb een aantal jaar geleden een reis gemaakt van 1 jaar door Australië en Nieuw-Zeeland en hier heb ik mijn vriend ontmoet. Inmiddels ruim 6 jaar verder wonen we samen in Brabant en hebben we ons eerste huis gekocht.

Ik kijk er naar uit om iedereen binnenkort te ontmoeten en te spreken!

124 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page