top of page

Nieuw lid: Romy Schmitt | De RegelmeisjesRomy Schmitt, Projectmanager | De Regelmeisjes

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Andere leden kunnen mij het best bellen als ze een echte belevenis willen creëren. Ik help graag met een idee en vertaal een visie naar een evenement met de wow-factor. Van programma tot uitnodiging en van vervoer tot verblijf. Niks is te gek! Met een afgeronde grafische vooropleiding zijn ontwerpvragen ook altijd welkom.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Wat mensen niet van mij weten is dat ik momenteel druk bezig ben met mijn scriptie voor het afronden van mijn studie International Leisure & Events Management aan Breda University of Applied Sciences. Ik ben vorig jaar bij De Regelmeisjes binnengekomen en werk hier nu parttime aan diverse projecten. Na het afronden van mijn studie (juni 2023) ga ik als Projectmanager fulltime aan de slag. Daar kijk ik erg naar uit!

 

Maak een connectie met Romy via Linked-in


Welkom bij G14, Romy!24 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page