top of page

Nieuw lid: Nikki Leenderts | HuttenNikki Leenderts, Salesmanager Meetings & Events, Hutten


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Call me for… food! Van mijn passie mijn beroep kunnen maken is het allerleukste wat er is. Heb jij een tof event op de planning en kun jij wel wat hulp gebruiken bij de invulling van het F&B stuk? Ik denk hier graag in mee. Creatief, duurzaam en natuurlijk smaakvol. Elk event opnieuw!

Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Dat ik zelf naast mijn baan als Salesmanager Meeting & Events ook owner ben van een uit de hand gelopen hobby. Ik heb een passie voor koken en in mijn weekenden sta ik daarom ook vaak zelf in de keuken. Mijn geheime ingrediënt? Veel liefde, passie en een goed glas wijn als verlengstuk van het diner. Heerlijk om te doen!

224 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page