top of page

Nieuw lid: Lynn van den Berg | SparQ EventsLynn van den Berg, Eventmanager | SparQ Events

Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Eventmanager, productieleider, showcaller en stagemanager. En natuurlijk voor een gezellig babbel en een goed verhaal. Je mag verwachten dat ik positief kritisch meedenk, oplossingsgericht handel en altijd ben voorbereid op het onverwachte. Aan de start van een project breng ik denkkracht en creativiteit mee. In aanloop naar een event, zetten we met elkaar de puntjes op de i’s en realiseren de wensen. Sta je aan de vooravond van een (live) event? Ook dan springen ik graag bij als de organisatie of uitvoer van een event om extra handen vraagt.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Ik vind het érg leuk om een grote variatie in mijn werk te hebben. In de voorbereiding voor ieder event neem ik de ruimte om mijn ogen te sluiten, om vanuit iedere discipline het event al te beleven; inclusief alle mogelijke uitdagingen :) Zo ben je op alles voorbereid. Dit maakt ook dat ik érg graag 'ja' zeg tegen opdrachten die buiten mijn comfortzone liggen.

 

Maak een connectie met Lynn via Linked-in


Welkom bij G14, Lynn!55 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page