top of page

Nieuw lid: Laura Schippers | Studio21


Laura Schippers, accountmanager Studio21


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Van een congres tot een award show of een personeelsfeest, leden kunnen mij altijd bellen voor een evenement waarbij high-end techniek centraal staat! Door ons 360 graden LED-scherm kunnen wij onze locatie elke keer weer een compleet nieuwe sfeer geven die passend is bij het event. Ik denk graag mee in de mogelijkheden binnen de Studio om het evenement net dat beetje extra te geven. Naast de mogelijkheden binnen de Studio kan ik je door mijn eerdere werkervaring ook adviseren op het gebied van eventtechniek en eventstyling. Ik doe er alles aan om jou als organisator te ontzorgen en de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. We zeggen bij Studio 21 niet voor niks ‘We fight boring party’s’.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Naast mijn werk in de evenementenbranche ben ik ook in mijn vrije tijd een echte regelaar. Ik organiseer graag uitjes en activiteiten met vriendinnen en familie en ben altijd in voor gezelligheid. Je kan nooit te veel leuke dingen doen! Daarnaast ga ik graag uit eten, heb ik een voorliefde voor lekker eten en hoop ik dat op een dag ook over sporten te kunnen zeggen 😉.

52 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page