top of page

Nieuw lid: Jade Boerdijk | GSE The AgencyJade Boerdijk, Projectmanager Groups, Sports & Events | GSE The Agency


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Hi allemaal! Mijn naam is Jade en ik ben nu 1,5 jaar werkzaam bij GSE The Agency. Wij organiseren toffe incentive en events in het binnen- en buitenland voor de zakelijke branche! Jullie mogen mij dus altijd bellen met gave locaties en activiteiten voor groepen. Óf we gaan samen aan de slag voor een gaaf evenement/reis voor jullie bedrijf!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

In mijn vrije tijd ben ik aan het genieten van lekker eten óf aan het sporten om het lekkere eten te compenseren. Ik doe dan ook meerdere sporten: Handbal, tennis, padel, hardlopen en fitnessen. Dus als je een keertje een balletje wilt slaan, ben ik zeker in! 😊 Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en veel kennis op te doen. Tot snel!

 

Maak een connectie met Jade via Linked-in


Welkom bij G14, Jade!32 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page