top of page

Nieuw lid: Femke Pijpers | HyundaiFemke Pijpers, Project Marketeer | Hyundai


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Je kan me bellen om eens persoonlijk kennis te maken, te praten over alle interessante ontwikkelingen in de branche of als je nog een gave locatie weet waar we een hoop auto’s in kwijt kunnen. Ik sta altijd open mee te denken met anderen, dus heb je iemand nodig die je uitdaagt om nét dat extra stapje te zetten, let me know! En mocht je nou ook nog een nieuwe (elektrische) bedrijfsauto zoeken, dan ken ik nog wel wat mensen.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Elk detail van een evenement zit zo goed in mijn hoofd, dat je me bijna nooit met een draaiboek ziet rondlopen. Maar het verschil tussen links en rechts… dat is helaas nog nooit blijven hangen. Oh ja en ik woon aan het strand. Dus ben je op zoek naar de allerleukste strandtent dit seizoen, dan weet je me te vinden.

105 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page