top of page

Nieuw lid: Djoeke Flapper | RAI AmsterdamDjoeke Flapper, Business Development Manager | RAI Amsterdam


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Uiteraard voor een heerlijke kop koffie (of borrel) en events waarbij wij met inspirerende en out of the box concepten het mooiste event voor jou kunnen neerzetten.

Met de vele hallen maar ook met ons prachtige congrescentrum zijn er veel mogelijkheden bij RAI Amsterdam. Ben je benieuwd wat wij zoal organiseren? Ik nodig je graag uit voor een kijkje voor en achter de schermen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Naast mijn passie voor de event sector doe ik graag mee aan sport events zoals hardlopend een halve marathon of op de racefiets een Fiets Elfstedentocht. Die laatste is toch echt een jaarlijks event want zoals mijn naam al doet vermoeden kom ik oorspronkelijk uit Friesland. Mocht je dezelfde passie delen daag ik je uit voor een rondje 😊

 

Maak een connectie met Djoeke via Linked-in


Welkom bij G14, Djoeke!88 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page