top of page

Nieuw lid: Bert Francke | The Box Company


Bert Francke, Eventmanager | The Box Company


Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Andere leden kunnen mij bellen voor het verzorgen van originele teambuilding activiteiten voor groepen vanaf 5 tot wel 2000 personen. De activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden, online of in hybride vorm en resulteren in uitdaging, spanning, competitie, teamwork en veel fun! Daarnaast kunnen de activiteiten ook aangepast worden naar de wensen van de opdrachtgever waarmee een op maat gemaakte experience wordt ontwikkeld. Ik help je graag met het invullen van een heel belangrijk onderdeel van het event waarbij wij 100% betrokkenheid van de deelnemers garanderen.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Dat ik een echte Zeeuw ben! Tijdens mijn studie en toen ik begon met mijn baan bij The Box Company woonde ik in Breda, maar nu ben ik sinds kort weer woonachtig in het mooie centrum van Middelburg. Heerlijk rustig en dichtbij het strand. Daarnaast vind ik het gewoon ontzettend leuk om mensen blij te maken en een toffe dag te bezorgen. Zowel in mijn werk als eventmanager, maar ook in mijn vrije tijd en bij de voetbalvereniging waar ik al mijn hele leven actief ben. Ik kijk er naar uit om snel iedereen te ontmoeten en kennis te maken!


 

Maak een connectie met Bert via Linked-in


Welkom bij G14, Bert!

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page