top of page

Nieuw bij G14: Pim, Michelle & Anne


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.Pim ten Broeke, Senior Sales & Eventmanager bij UP Events


Waar kunnen leden jou voor bellen?

De zoektocht naar een inspirerende en multifunctionele locatie in Amsterdam voor bedrijfsfeesten, relatie-events, vergaderingen en teambuilding.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik vind het leuk om andere eventprofessionals verder te kunnen helpen bij hun werk; bel of kom langs voor een bak koffie om eens te sparren over vraagstukken!


Stuur Pim direct een bericht via LinkedIn.

 

Michelle Berenst, Accountmanager Meetings & Events bij HMC Reservations


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Leden kunnen mij bellen als ze inspiratie zoeken voor een locatie voor hun evenement of juist hoe je grote groepen gasten huisvest tijdens meerdaagse congressen/events. Ik denk graag mee in alle logistieke details! Of gewoon eens gezellig een kopje koffie willen drinken om ideeën uit te wisselen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik voor mijn studie Hospitality Management naar New York ben vertrokken waar ik uiteindelijk zes jaar heb gewoond en gewerkt in de hotellerie.


Klik hier om direct met Michelle te connecten via LinkedIn.

 

Anne Harinck, Accountmanager bij Van Nelle Fabriek


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Bel mij gerust om te sparren! Over nieuwe congresvormen, over evenementen voor een volgende generatie, over de mogelijkheden bij de Van Nelle Fabriek of over creatieve opstellingen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik ben opgeleid als kunsthistorica. Mijn voorliefde voor hedendaagse kunst en design zie je dan ook vaak terug in de evenementen waarvan ik accountmanager ben!


Stuur Anne een berichtje via LinkedIn!

 

Welkom Pim, Michelle en Anne!
207 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page