top of page

Nieuw bij G14: Laurien, Mariëlle en Kjell

Bijgewerkt op: 19 jan. 2021

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...Laurien de Klerk, Event Coordinator | Allen & Overy LLP

1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor creatieve (event) ideeën en culinair advies (ik ben een echte foodie).

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik heb eind november mijn Food Journalistiek certificaat behaald waar ik 3 maanden lang les kreeg van o.a. Samuel Levie (Brandt & Levie), Esmee Langereis (mede schrijfster van “De Grote Hamersma”) en Soenil Bahadoer (beste chef van Nederland 2020).

Ik heb erg veel zin om jullie allemaal te leren kennen en te brainstormen over leuke creatieve ideeën en te netwerken! Kom in contact met Laurien via Linkedin!


 

Mariëlle van der Putten, Customer Experience Manager | Wajer


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Gezelligheid met de G-14! Ik word niet voor niks al voor de 3e keer lid van deze mooie club 😊

Verder voor lekker eten, wijn, chocola en Hollandse meezingers.

En last but not least….Voor leuke initiatieven en bruisende ideeën op het gebied van customer experience waarmee wij bij Wajer Yachts onze klanten op hoog niveau kunnen verrassen!

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Nieuwe baan, daar hoort een nieuwe uitdaging bij! En dan zit er bij een botenbouwer maar 1 ding op…. Ik heb m’n 1e vaarlessen gehad, in het voorjaar ga ik op voor vaarbewijs 1 + 2 en dan hoop ik in de zomer de zee op te kunnen! Link met Mariëlle op LinkedIn!


 


Kjell Lutz, Dagvoorzitter en spreker | Kell Lutz


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Als dagvoorzitter is mijn doel dat live en online bijeenkomsten interactiever worden.

Dus als ik je kan helpen met de opzet of werkvormen van je bijeenkomst stuur me dan vooral een berichtje.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik ben een enorme spelletjes nerd. Geen videospelletjes, maar alles wat je live met vrienden kunt spelen: bord-, kaart- en miniatuur spelletjes.Connect met Kjell via LinkedIn!

 

Laurien, Mariëlle en Kjell, welkom bij de club!

195 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page