top of page

Nieuw bij G14: Laurien, Mariëlle en Kjell

Bijgewerkt op: 19 jan. 2021

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...Laurien de Klerk, Event Coordinator | Allen & Overy LLP

1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor creatieve (event) ideeën en culinair advies (ik ben een echte foodie).

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik heb eind november mijn Food Journalistiek certificaat behaald waar ik 3 maanden lang les kreeg van o.a. Samuel Levie (Brandt & Levie), Esmee Langereis (mede schrijfster van “De Grote Hamersma”) en Soenil Bahadoer (beste chef van Nederland 2020).

Ik heb erg veel zin om jullie allemaal te leren kennen en te brainstormen over leuke creatieve ideeën en te netwerken! Kom in contact met Laurien via Linkedin!