top of page

Nieuw bij G14: Guy, Tunetta en Vincent


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:Guy Thewissen, Freelance Eventmanager bij The Event Guy


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Iedereen die op zoek is naar een eventmanager, zowel op locatie als de algehele planning, of iemand die op zoek is naar iemand die catering concepten bedenkt en volledig uitvoert van Foodtruck(festival) tot sterrendiner, en van workshop tot bedrijfscatering!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik een groot liefhebber ben van Nederlandse wijnen en mousserende wijnen!


Wil je in contact komen met Guy? Stuur hem een berichtje via zijn LinkedIn. 


Tunetta Klap, Experience Manager bij Ubuntu Experience


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Momenteel ben ik voornamelijk bezig met zakelijke netwerk-evenementen, maar in 2020 wil ik mijn horizon verbreden en kennismaken met ander soort evenementen qua organisatie. Daarnaast sta ik open voor inspiratie, kennisdeling en het leggen van nieuwe connecties.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik heb studies gevolgd in de richting van PABO & SPH, waar ik niet in verder ben gegaan toen ik fulltime begon te werken. Ik heb 3,5 jaar bij een Corporate Promotions bedrijf gewerkt als sales- en accountmanager en in augustus 2019 mijn eigen B.V. opgericht onder naam van Ubuntu Experience, waar ik in 2020 de volgende stappen mee wil maken!


Direct linken met Tunetta? Voeg haar dan toe op LinkedIn.

 

Vincent Stapper, Accountmanager bij SWIJNENBURG | meet & celebrate


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Je mag mij altijd bellen voor de organisatie van een volledig verzorgd evenement.

Als je zoekt naar een stijlvolle locatie met hoogwaardige culinaire invulling ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk al jaren in de evenementenbranche en al bijna 4 jaar met veel plezier bij Swijnenburg | meet & celebrate. Wij vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik super sportief ben! Ik duik regelmatig, geef duikles én sportles en loop straks voor de negende keer de Nijmeegse vierdaagse.


Wil jij direct in contact komen met Vincent? Stuur hem dan een berichtje via zijn LinkedIn!Welkom Guy, Tunetta en Vincent!


 


204 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page