top of page

Nieuw bij G14: Anneleen, Joakim & Lidwien

Bijgewerkt op: 12 nov. 2019In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.


Anneleen Walch, Founder & Eventmanager bij RED Events


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Als ze opzoek zijn naar een eventmanager op locatie of iemand zoeken die voor hen alles of deels uit handen neemt op het gebied van evenementen organiseren.


Weekend weg, brainstorm dag(en), jubilea, openingen en al het andere op het gebied van evenementen en organisatie.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik pas 1,5 jaar geleden voor mezelf ben begonnen maar het organiseren van evenementen al mijn hele leven doe en dat ik hiervoor als projectmanager/Producer en PA heb gewerkt bij een televisie en online producent.


Lees hier Anneleen's verhaal.


 

Joakim de Ruig, Salesmanager bij aanmelder.nl


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Om te sparren over manieren om meer bezoekers naar jouw evenement te krijgen of om kennis te delen over de nieuwste technieken op het gebied van deelnemer registratie software voor event managers.


Je mag mij ook altijd bellen als je aan iemand uit mijn netwerk voorgesteld wilt worden.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik mijn eerste ervaring in de event branche heb opgedaan als event manager voor een video game gerelateerd evenementenbureau. Van het geven van workshops met jeugd en senioren in de bibliotheek, tot het plannen en organiseren van complete entertainment belevingen op festivals en beurzen.


Stuur Joakim een bericht via zijn LinkedIn.


 

Lidwien Hoogeveen, Accountmanager Events bij AVEX International


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Oeh, andere leden mogen mij altijd bellen als ze echte impact willen creëren tijdens hun evenement. Voor gave (content)ideeën, strakke licht- en geluidconcepten, brainstormen over geschikte locaties en natuurlijk als ze gewoon gezellig koffie willen drinken om elkaar te leren kennen!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten?

Ik heb stiekem op de catering na in mijn korte leven alle andere facetten van een event al leren kennen in banen binnen de branche.. ik sta dus altijd open voor nieuwe kanten van onze gave industrie en vind het leuk om allround te zijn! Verder duik ik heel graag naar de bodem van de zee om mooie vissen te spotten en ben ik intens gelukkig boven op een witte berg met een zonnetje en witbiertje erbij!


Klik hier om direct met Lidwien te linken via LinkedIn.


Lidwien was eerder al lid van G14 en heeft in haar nieuwe baan bij AVEX International wederom zich aangemeld voor G14!
 

Welkom Anneleen, Joakim en Lidwien!
234 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page