top of page

Nieuw bij G14: Esther, Pepijn en Claudia


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.


Soms wisselen de leden van baan, maar melden zich in hun nieuwe rol weer aan als G14-lid. Zo ook Esther:


Esther ten Hove, Accountmanager bij Holland Evenementen Groep


Waar kunnen leden jou voor bellen?

De leden kunnen mij bellen voor een mooi bedrijfsevenement op maat of een corporate festival!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Mensen weten niet van mij dat ik 100% fan ben van het songfestival 😉.


PS. Ik was natuurlijk al lid onder EVM19 dus ben niet helemaal nieuw..

Stuur Esther een bericht via haar LinkedIn. 

Pepijn Kooiman, Directeur Horeca Uitzendbureau Match Nederland


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Alles! Ik vind het super leuk om verhalen van anderen te horen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben ook altijd bereikbaar, dat moet natuurlijk ook wel als je een Horeca Uitzendbureau hebt. Dus ik ben benieuwd wanneer de eerste belt! 😉


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik ben verslaafd aan de bioscoop. Ik ga minstens 1x per week naar de film. Stiekem zijn Disneyfilms mijn favoriet…


Wil je connecten met Pepijn stuur dan een bericht via LinkedIn.


 

Claudia Meijerhoven, Senior Sales & Event Manager bij Wicked Grounds


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Voor eigenlijk alles, want samen komen we er hopelijk wel uit. Of heb ik misschien de connectie die jij nodig hebt. Volgens mij draait het daarom bij G14 :)

Ik werk al 12 jaar in de evenementensector en voornamelijk voor locaties en zo nu voor Wicked Grounds. Dus mocht je een inspirerende locatie zoeken waarbij ook een gedachte zit in de wereld een stukje beter maken dan kun je bij mij terecht in één van mijn mooie locaties. En ik heb heel veel kennis vanuit de Amsterdamse markt. Dus bel en mail me gerust.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik ben nog een beetje van de oude stempel, ik had tot vorig jaar nog een tv gids thuis en een videorecorder. Dus dit filmpje (zie G14-instagram story) met een selfiestick is nieuw: ik zeg goed voornemen voor 2020!


Wil je connecten met Claudia stuur dan een bericht via haar LinkedIn.Welkom Esther, Pepijn en Claudia!

 

433 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page