top of page

Nieuw bij G14: Rosanne, William & Lonne

Bijgewerkt op: 10 dec. 2019


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.


Rosanne de With, eigenaresse van Rosanne de With Entertainment


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Als ze op zoek zijn naar een muzikale act in welke vorm dan ook in binnen en buitenland. Ik werk als uitvoerend artiest en ook als presentatrice. Heel vaak combineer ik deze twee diensten. Ook heb ik een groot netwerk aan professionals in de entertainmentbranche waardoor ik altijd een match kan maken. Mocht er behoefte aan zijn dan kan ik ook projectmatig ondersteunen als eventmanager, want de afgelopen 3,5 jaar heb ik als freelance eventmanager bij een evenementenbureau in Utrecht gewerkt. Ik ben ontzettend enthousiast om jullie te ontmoeten, hopelijk tot snel!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

In Nederland ben ik de Ilse deLange look a like en treed ik op als haar tribute.


 

William Watts, Business Developer bij de The Fireflies


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Of appen, DM'en, Whatsapp video of postduiven, voor een creatief programma vol entertainment voor je locatie of evenement ben ik de persoon!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Mijn eerste DJ naam was DJ Wil-I-Am, totdat ik een rekening kreeg van een of andere Amerikaan. 

Lonne Klein Robbenhaar, adviseur Live Communicatie bij Provincie Zuid-Holland


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Ik werk voor de overheid als Live-Communicatie adviseur bij de provincie Zuid-Holland! Let me guess… jij denkt nu: bureaucratisch, traag en oubollig? Snap ik, maar niks is minder waar. Het is eerder: de leukste werkgever van Nederland, innovatief, jong en toekomstgericht! Zo werken we aan het Festival van Toekomst genomineerd voor een gouden giraffe), Het Prinses Christina Concours, De Heldendag en 75 jaar Vrijheid. Kortom, hele vette events!


Nog niet overtuigd? Bel me dan eens als je vast zit in een brainstorm. Dan komen mijn collega’s en ik je helpen met onze frisse blik! #sharingiscaring #lovemyjob


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Oh en wat mensen nog niet van me wisten…ik ben 34 jaar. Moeder van 2 mini’s. Woon in Den Haag. Hou van sporten en jaren 90 RnB.


 

Welkom Rosanne, William en Lonne!185 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page