top of page

Nieuw bij G14: Rosanne, William & Lonne

Bijgewerkt op: 10 dec. 2019


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor.


Rosanne de With, eigenaresse van Rosanne de With Entertainment


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Als ze op zoek zijn naar een muzikale act in welke vorm dan ook in binnen en buitenland. Ik werk als uitvoerend artiest en ook als presentatrice. Heel vaak combineer ik deze twee diensten. Ook heb ik een groot netwerk aan professionals in de entertainmentbranche waardoor ik altijd een match kan maken. Mocht er behoefte aan zijn dan kan ik ook projectmatig ondersteunen als eventmanager, want de afgelopen 3,5 jaar heb ik als freelance eventmanager bij een evenementenbureau in Utrecht gewerkt. Ik ben ontzettend enthousiast om jullie te ontmoeten, hopelijk tot snel!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

In Nederland ben ik de Ilse deLange look a like en treed ik op als haar tribute.