top of page

Even voorstellen! (Op)nieuw bij G14

Bijgewerkt op: 22 okt. 2021


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Soms volledig nieuw aangesloten bij het G14-netwerk, en soms opnieuw aangesloten vanuit een nieuwe functie bij een ander bedrijf. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...


 

Inge Bruin | Zakelijk Eventmanager Theater de Kampanje


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor een gaaf evenement in de kop van Noord-Holland (bij de Kampanje dus 😄) maar natuurlijk ook om gewoon gezellig te kletsen over wat er speelt in de branche.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met organiseren en plannen. Zo zit ik bijvoorbeeld in het bestuur van Julianapop, een jaarlijks festival in het kopje van Noord-Holland. Al vond ik het stiekem ook erg jammer dat ik daar niet meer vóór de bar kon staan ;-)