top of page

Even voorstellen! (Op)nieuw bij G14


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Soms volledig nieuw aangesloten bij het G14-netwerk, en soms opnieuw aangesloten vanuit een nieuwe functie bij een ander bedrijf. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...


 

Larissa Verbaas | Accountmanager IINII


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

IINII creëert en organiseert waardevolle verbindingen tussen bedrijven en zijn of haar doelgroep. Wij zetten die geregisseerde verbindingen om in memorabele ontmoetingen en evenementen. Dit doen wij voor corporate, culturele en non-profit opdrachtgevers, zowel live, online als in hybride vorm.

Als je op zoekt bent naar een leuke samenwerking, een creatief concept of behoefte hebt om te sparren over ons mooie vak. Ik ben een gepassioneerde organisator die graag de touwtjes in handen heeft, daarnaast ben ik een fijne schakel voor zowel leveranciers als eindbazen.

Ik heb een achtergrond in de partycatering en kan daar ook uren over kletsen. En bel me vooral ook als je op zoek bent naar de beste food hotspots in Rotterdam.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Dat ik hele goede gin-tonics kan maken en ook ski en snowboard-lerares ben.Maak een connectie met Larissa op LinkedIn!