top of page

Even voorstellen! (Op)nieuw bij G14


In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Soms volledig nieuw aangesloten bij het G14-netwerk, en soms opnieuw aangesloten vanuit een nieuwe functie bij een ander bedrijf. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...


 

Larissa Verbaas | Accountmanager IINII


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

IINII creëert en organiseert waardevolle verbindingen tussen bedrijven en zijn of haar doelgroep. Wij zetten die geregisseerde verbindingen om in memorabele ontmoetingen en evenementen. Dit doen wij voor corporate, culturele en non-profit opdrachtgevers, zowel live, online als in hybride vorm.

Als je op zoekt bent naar een leuke samenwerking, een creatief concept of behoefte hebt om te sparren over ons mooie vak. Ik ben een gepassioneerde organisator die graag de touwtjes in handen heeft, daarnaast ben ik een fijne schakel voor zowel leveranciers als eindbazen.

Ik heb een achtergrond in de partycatering en kan daar ook uren over kletsen. En bel me vooral ook als je op zoek bent naar de beste food hotspots in Rotterdam.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Dat ik hele goede gin-tonics kan maken en ook ski en snowboard-lerares ben.Maak een connectie met Larissa op LinkedIn!

 

Cindy Ottenhoff | Business Development Manager Benelux, Online Seminar


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Ik ben werkzaam als Business Development Manager bij Online Seminar en verantwoordelijk voor onze media en financiële klanten. Wij zijn een webinar-platform waarbij het woord webinar bijna niet meer wordt gebruikt en de woorden talkshow en online event steeds vaker worden genoemd.

Ik begeleid onze klanten in het bedenken, opzetten en uitvoeren van een online event. In de huidige periode waarin de digitale wereld alleen maar belangrijker wordt en het voor veel organisaties een nieuwe manier van communiceren is, vind ik het erg leuk de klant hierbij aan de hand te nemen en te 'ontzorgen'. Je kan het zo gek niet bedenken: events in één van onze studio’s, op een virtuele wijze of op een unieke locatie. Wij verzorgen het gehele operationele stuk voor zowel de deelnemers als de sprekers zodat de klant zich volledig op de inhoud kan focussen.

Dus mocht je tips en tricks willen over het organiseren van digitale events, waarbij je veel waardevolle informatie over de deelnemers verzamelt, dan kan je mij altijd bellen!

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Heel eerlijk gezegd weet ik hier niets op te noemen…

Kom in contact met Cindy via LinkedIn!


 

Larissa & Cindy, (opnieuw) van harte welkom bij het netwerk van G14!154 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page