top of page

Even voorstellen! Nieuw bij G14

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze keer zijn dat...

 


Jennifer Lam | Efficient Hotel Partner


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor elk Hospitality vraagstuk

Ps. Ik ben meer iemand van appen of e-mailen 😉

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik run naast mijn baan nog twee RBNB kamers in Hoofddorp. Ook ben ik recentelijk een website gestart mijnhotelinterieur.nl

Kom in contact met Jennifer via LinkedIn!

 

Dirk Boogaarts | Technisch accountmanager - Eventfabriek


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Jullie kunnen mij bellen voor een enthousiast gesprek en advies over online, hybride en fysieke events. Ik houd van mijn vak en ben gepassioneerd over hoe techniek jouw event kan ondersteunen en naar een hoger niveau kan tillen. Mijn homebase (A’DAM Toren) is al een van de mooiste event venues, maar in de afgelopen jaren heb ik in Amsterdam een groot netwerk opgebouwd van mensen en locaties waar je een verrassend mooi event kunt realiseren.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Wat veel mensen nog niet van mij weten, is dat ik mijn eigen limoncello maak: Limoncello Club. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn eigen bedrijfje. Inmiddels liggen wij in twee Gall & Gall vestigingen en zijn we ook online te bestellen voor bedrijven en particulier. Ik kijk al uit naar de volgende fysieke borrel! Link met Dirk via LinkedIn!

 

Jennifer en Dirk, van harte welkom bij de club!

172 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page