top of page

Eurovisie Songfestival - De Nabeschouwing

Uniek kijkje achter de schermen met eventprofessionalsZonder twijfel is dit de grootste productie van dit moment: het Eurovisie Songfestival. Op 18, 20 en 22 mei wordt het Eurovisie Songfestival gehouden in Rotterdam Ahoy. Sietse Bakker, Executive Producer Event Eurovisie Songfestival: “Na bijna twee jaar voorbereiding daalt het Eurovisie Songfestival eindelijk neer in gaststad Rotterdam.” Naast de organisatie werken ruim 600 vrijwilligers mee aan deze productie met 9 shows waarbij steeds 3500 live deelnemers per show aanwezig mogen zijn. Online worden 180 miljoen kijkers verwacht. Op maandag 31 mei blikken we terug op deze uitzonderlijke productie met producenten en leveranciers tijdens De Nabeschouwing.

Eurovisie Songfestival – De Nabeschouwing Op maandag 31 mei zetten we in een online programma de spotlights op de eventprofessionals die dit evenement hebben geproduceerd. Daarnaast horen we uit eerste hand alle bijzonderheden rondom deze productie. Als lid van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties ben je van harte welkom om aan te sluiten. Deze online sessie wordt mede mogelijk gemaakt door Eurovisie Songfestival, Rotterdam Ahoy en Online Seminar. Aanmelden kan via de persoonlijke uitnodiging in je mail of neem voor meer info contact op met info@g-14.nl.

Work in progress Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we een aantal items voor je opgezocht. Bekijk hier de timelapse van de opbouw van het decor in Rotterdam Ahoy.Interview Of lees dit interview met Sietse Bakker (uitvoerend producent Eurovisie Songfestival) in het Parool over zijn rol en de voorbereidingen van het festival. Lees artikel.

18 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page