top of page

Digitale pleinen voor online & hybride events

Squares


Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van samenkomen, waarbij we elkaar live én online met evenveel impact kunnen ontmoeten. Squares heeft daarvoor een webbased tool ontwikkeld. De innovatieve startup is geworteld in de eventwereld en bouwt, brandt en boost digitale pleinen voor evenementen. Van internationaal symposium tot open dag en van festival tot congres. Er is een Square voor iedereen.


Squares is gespecialiseerd in online event inrichting en engagement. Binnen een Square kunnen mensen elkaar met net zoveel beleving ontmoeten als tijdens een live event. Met een gebruiksvriendelijke opzet, toepassing van de eigen huisstijl en de inzet van bijvoorbeeld gamificatie om mensen geboeid en betrokken te houden. Zo wordt Squares de digitale ontmoetingsplek van een organisatie.


Er bestaat een basic Square en maatwerk met extra designopties en modules voor bijvoorbeeld online exposeren en stemmen. Een Square wordt één keer gebouwd en ingericht en gaat vervolgens jaren mee. Updates van het systeem vinden automatisch plaats en er is een helpdesk voor technisch support aan deelnemers tijdens een online event.


Meer informatie Kijk voor meer info op squares.live of bekijk de brochure hieronder:


Squares_Brochure_UK
.pdf
Download PDF • 2.09MB

Of bekijk meer platforms in de Index online event platforms.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page