top of page

D&B Eventmarketing en FX Agency vormen nieuwe groep voor events & experiences



De lente is onlangs begonnen. Een mooi moment om een nieuwe ambitieuze samenwerking wereldkundig te maken. D&B Eventmarketing, hét event- en experiential marketing bureau van Nederland én FX Agency, het snelst groeiende digital experience bureau van dit moment, bundelen hun krachten door het vormen van een nieuwe live & digital experience groep. Beide bureaus komen onder deze nieuwe groep te vallen.


D&B en FX geloven in de onmiskenbare impact van live met de meeslepende kracht van digitaal. “Met deze krachtenbundeling vervaagt de grens tussen live en digital. De mix van beide disciplines is de toekomst. Zo kunnen we completere belevingen en campagnes creëren die onze opdrachtgevers ondersteunen bij hun strategie, ambities en transformaties. Daarnaast zorgt het er ook voor dat we klaar zijn voor een wereld waarin mensen steeds meer gewend zijn om in een mixed reality te leven. En klaar zijn voor een nieuwe generatie die grenzeloos denkt, zowel letterlijk als figuurlijk.” Aldus Pieter Bas Boertje, CEO van de groep.


D&B en FX zien al langer dat evenementen en experiences een essentieel onderdeel zijn van de communicatie- en marketingstrategie van merken. Om in te spelen op deze groeiende behoefte bieden ze nu als groep de complete mix aan van communicatiestrategie, campagnes, creatieve content én live- en digitale experiences. De nieuwe groep wil met deze totaalaanpak mensen en merken gedurende het hele jaar betekenisvol verbinden met belevingen en interacties die raken en mensen in beweging brengen.