top of page

D&B Dimensions: eenmalige onvergetelijke online experience

D&B Eventmarketing lanceert 20 april een eenmalige onvergetelijke online experienceDe toekomst van events gaat veranderen. Hoe precies? Dat leer je tijdens D&B Dimensions. In dit half uur durende informatieve spektakel dat slechts éénmalig te volgen is, wisselen kunstenaars en wetenschappers elkaar af. Samen geven zij een vernieuwende kijk op evenementen aan iedereen die daar nieuwsgierig naar is.


We leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin dingen tot stilstand komen en tegelijkertijd in een versnelling raken. Waarin we ver van elkaar verwijderd zijn en afstanden makkelijker te overbruggen zijn dan ooit. Een tijd van afscheid nemen en welkom heten. Een tijd van wisselende dimensies.


Ruimte voor nieuwigheden

D&B Eventmarketing zit in dit soort unieke situaties op het puntje van haar stoel.

Wat gebeurt er in de wereld? Welke invloed heeft dat op onze opdrachtgevers?

Wat betekent dat voor onze branche? Waar dingen verdwijnen, ontstaat ruimte voor nieuwigheden. Vanuit die gedachte nodigt D&B Eventmarketing de hele branche en andere geïnteresseerden uit voor D&B Dimensions.


Informatief spektakel

In samenwerking met Invitado, Van Nelle Fabriek, Oakfield Media en Bourgonje dompelt D&B Eventmarketing je een half uur lang onder in een informatief spektakel. I Am REDO en Dichtwater nemen je mee door verschillende dimensions waarvan D&B Eventmarketing overtuigd is dat die van grote invloed gaan zijn op de toekomst van events.


Experts aan het woord

Neuromarketing-expert Martin de Munnik, antropoloog Jitske Kramer en futurist

Christian Kromme geven je een verfrissende kijk op de terugkeer naar fysiek live, de kansen van digitaal en de kracht van verbinden.LIVE Kennis en inzichten

D&B Eventmarketing staat erom bekend betekenisvolle (digitale) events te organiseren. Ook deelt zij graag haar kennis en bevindingen met anderen. D&B Dimensions is dan ook door iedereen te volgen. Er is maar één spelregel: je moet het LIVE volgen.

D&B Dimensions is eenmalig en exclusief; dat betekent dat je dit online boeiende spektakel achteraf niet terug kunt kijken. Blijf jij tot het allerlaatste moment kijken? Dan krijg je een extra dimensie… Wat dit is? Daar is maar op één manier achter te komen...


LIVE the future

Ook nieuwsgierig geworden? Zorg ervoor dat je op dinsdag 20 april 10.45 uur klaar zit achter je computer op www.livethefuture.nl. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar het platform. Je hoeft jezelf dus niet van tevoren aan te melden.


De golf van verandering is niet meer te stoppen.

Dus suit-up, pak je board en enjoy the ride!

Dive into the D&B Dimensions!Praktische informatie

Waar? Online: www.livethefuture.nl

Voor wie? Iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst van evenementen

Welke datum? Dinsdag 20 april 2021

Hoe laat? 10.45 uur: registratie open, kom op tijd!

11.00 - 11.30 uur: D&B Dimensions9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page