top of page

Amanda Smits is De Slimste Eventprofessional van 2023!


Amanda Smits, winnaar De Slimste Eventprofessional van 2023, Nunes dos Anjos Fotografie
Amanda Smits, eventmanager bij Stedelijk Museum Amsterdam, mag zich sinds maandag 23 januari ‘De Slimste Eventprofessional van 2023’ noemen! In een strijd met 130 leden en partners van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties behaalde zij de hoogste score. Dit jaarlijkse kennisevent vond ditmaal plaats in Felix Meritis in Amsterdam.

Kennis testen en expertise opdoen

Tijdens de interactieve kennisquiz in de sfeervolle concertzaal van Felix Meritis (onderdeel van Amerpodia) werden de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties niet alleen getest op hun vakkennis, maar ook bijgepraat door experts over belangrijke thema’s binnen het evenementenvak. Michiel Bredius (Klap No Risk), Ronnie Witjes (High Profile Locaties), Bibi van Dijk (Van As Advocaten), Nico Meyer (MeetingMonitor), Ment Kuiper (SchaalX) en Harold Salomons (Event Safety Institute) praatten de zaal bij over de laatste stand van zaken binnen hun domein. Van verzekeringen, aansprakelijkheid en ROI tot marketing-communicatiestrategieën en de laatste hip & happening eventlocaties van dit moment.


Marc van Liere en Jerre Maas (LiveWall) verzorgden de interactieve begeleiding van de kennisquiz en haalden op sprankelende wijze de kennis bij bovenstaande experts naar boven.And the winner is... De tussenstand gaf nog geen details prijs over degene die uiteindelijk met de titel 'De Slimste Eventprofessional van 2023' er vandoor zou gaan. In de uiteindelijke de top 3 werd Jori Meijer (Rabobank) nummer 2, Lillian van Dodewaard (The Groundbreakers) nummer 3, had Amanda Smits de hoogste score en mocht de beker in ontvangst nemen. Eerdere edities Dit was de vierde keer dat de quiz 'De Slimste Eventprofessional' werd gespeeld. Eerder mochten Lennart Peperkorn (2015), Ilke Meijer (2016) en Liza Scholte (2019) zich al een jaar lang De Slimste Eventprofessional van het jaar noemen. Na een korte afwezigheid tijdens de coronaperiode vond afgelopen maandag de vierde editie plaats.


De Slimste: hoe word je dat?

Amanda Smits was blij en totaal verrast met de uitslag. De zaal zat vol met ervaren eventprofessionals, de vragen die aan bod kwamen waren divers van aard, en bovendien niet de makkelijkste. Aan de winnaar daarom de vraag: hoe word je de Slimste Eventprofessional? "Door je te laten inspireren door de mensen om je heen en te vertrouwen op hun kennis en expertise," aldus Amanda.
 

Over De Slimste Eventprofessional De Slimste Eventprofessional is een kennisquiz voor leden van het Genootschap voor Eventmanagers, G14, Platform Cultuur Locaties en de Preferred Partners. Tijdens deze quiz wordt kennis getest op verschillende deelgebieden uit het evenementen vakgebied zoals marketing, veiligheid, recht, verzekeringen en locaties. De quiz komt mede tot stand door bijdragen van uiteenlopende experts uit het werkveld. De winnaar wordt bepaald door het geven van de meeste correcte antwoorden met de snelste reactietijd.
82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page