top of page

Actie Code Rood krijgt 'Special Mention'


Foto: Nico Alsemgeest

Afgelopen week vielen in het oog springende eventconcepten en eventbureaus in de prijzen. De jaarlijkse uitreiking van de Gouden Giraffe werd dit jaar gecombineerd, er werden prijzen van 2019 en 2020 uitgedeeld in verband met de uitgestelde editie van vorig jaar. Daarnaast werden er voor het eerst special mentions benoemd, waaronder een voor de actie Code Rood.


Special Mentions

Voor het eerst sinds jaren heeft de Gouden Giraffe jury naast het benoemen van de prijswinnaars ook 3 special mentions benoemd. Die eervolle vermeldingen zijn alle drie voor evenementen die in de pandemie van grote waarde zijn geweest voor het op de kaart zetten en uitdragen van de eventbranche. Ze boden hoop, perspectief en deden dat met Giraffe-waardige concepten en trajecten.


Over de actie De gezamenlijke actie Code Rood is door het Eventplatform opgezet als onderdeel van de inspanningen om als evenementenbranche aandacht te vragen voor de nijpende situatie in de evenementensector. Naast een petitie, trokken op 25 augustus 2020 ruim 600 eventprofessionals naar het Malieveld in Den Haag. Met deze Special Mention krijgt de actie extra erkenning voor het belang voor de evenementenbranche tijdens de pandemie. Bekijk hier de aftermovie van Code Rood:
4 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page